Oververzekering bij een autoverzekering?

Categorie: Autoverzekering 6 april 2016  door:  Yke Luinenburg

Eenderde van de Nederlanders sluit een autoverzekering af met een te hoge dekking

Deze kop circuleerde afgelopen week in diverse media. Uit onderzoek van GfK zou blijken dat 1 op de 3 Nederlanders een autoverzekering afsluit met een te hoge dekking. Daarbij is men uitgegaan van een standaard tabel waarbij de leeftijd van een auto bepalend is voor de dekking van de autoverzekering.

Bij het trekken van de conclusies is men volledig voorbij gegaan aan de persoonlijke omstandigheden van mensen. Er zijn namelijk veel meer factoren, behalve de leeftijd van de auto, die mee zouden moeten wegen bij het kiezen van een passende autoverzekering. Wat is bijvoorbeeld de waarde van de auto? Is er voldoende geld beschikbaar om een vervangende auto aan te schaffen? Wat is eigenlijk het premieverschil tussen de verschillende dekkingen en weegt dat op tegen de hogere risico's die je dan neemt. In dit filmpje helpen we je om een juiste keuze te maken.

Waarom verzekeren bij Voryo?

  • Goede voorwaarden tegen scherpe premies
  • Geen eigen risico's
  • Samen schades voorkomen
  • Altijd garantie tegen onderverzekering

Deel met je vrienden:

Mensen die een inbraak meegemaakt hebben merken dat dit veel met je gevoel van veiligheid doet. Ik adviseer en help klanten van Voryo graag met het beveiligen van hun woning.

Renze Prins eigenaar RKPBouw RKPBouw Franeker