Klant ervaringen

Bij Voryo staat de klant écht centraal. Daarom willen wij graag weten wat jullie van onze dienstverlening vinden. Wil je ook een recensie op de website plaatsen? Stuur dan je tekst naar info@voryo.nl 

Hieronder kun je lezen wat klanten van ons vinden:

 

Onlangs zijn we verhuisd, een mooi moment om je verzekeringen opnieuw te bekijken. Wij hebben onze opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering bij Voryo afgesloten. Na een goed vergelijk van prijzen en voorwaarden hebben we besloten onze verzekeringen na lange tijd over te sluiten en bij Voryo onder te brengen. Het contact met Yke is goed en vlot. Wij zijn tevreden klanten!
Minderman, Peins (20 mei 2016)

Na jaren bij dezelfde maatschappij te zijn verzekerd, hebben wij onlangs besloten om ons heen te kijken voor ons totale schadeverzekeringen pakket. Voryo voelde meteen goed. Scherpe premies en goede (op veel vlakken betere) voorwaarden. Het afsluiten van de verzekeringen kan net als bij zoveel maatschappijen digitaal. Het persoonlijke tintje dat Voryo biedt, zowel voorafgaand aan het afsluiten van de verzekeringen, maar ook daarna, staat me enorm aan. Dat bleek ook toen wij helaas tijdens de afgelopen vakantie eerder naar huis moesten. De schade afwikkeling met betrekking tot onze annuleringskosten is perfect, vlot en op een persoonlijke manier afgewikkeld. Binnen een week na het (digitaal) melden hadden we het schade bedrag op onze rekening!
M. Dijkstra, Drachten (23 augustus 2015)

Sinds een aantal weken zijn wij bij Voryo verzekerd. Helaas hebben wij nu al gebruik moeten maken van onze verzekering omdat onze zoon met zijn fiets op een (gelukkig stilstaande) auto is ingereden.
Die dag heb ik contact opgenomen met Yke, die mij advies gaf over de snelste manier om dit op te lossen.
Het schadeformulier werd razendsnel in behandeling genomen: dezelfde week kreeg ik een mail dat Voryo al actie had ondernomen en dat ze nog wat informatie nodig hadden van de tegenpartij.
Een aantal dagen later kreeg ik een mail dat de zaak was afgehandeld, voorzien van duidelijke uitleg.
Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de persoonlijke manier waarop Voryo onze schade heeft afgehandeld.
Hester de Beer-van Buijtenen, Drachten (4 juni 2015)

Wij zijn overgestapt naar Voryo vanwege de persoonlijke aandacht die we daar krijgen. Je kunt de verzekeringen heel eenvoudig op hun website afsluiten en als je schade hebt kun je met Voryo bellen of mailen. De spiegel van onze auto was door iemand anders zwaar beschadigd. We mochten van Voryo de schade zonder gedoe laten repareren en zij verhalen de schade wel op de tegenpartij. Wij zijn zeer tevreden over deze afhandeling!
Familie Allema, Drachten (6 mei 2015)

Als jullie al enige tijd zitten te twijfelen, om de verzekeringen ergens anders onder te brengen... Neem dan eens een kijkje op de website van Voryo! Ik heb dit ook gedaan en ben zeer enthousiast! De uitleg van de verschillende verzekeringen, was heel duidelijk en kwam zeer betrouwbaar over. Wisten jullie bijvoorbeeld, dat bij andere maatschappijen je eerst een eigen risico hebt van € 100,--? Bij Voryo is dit niet het geval! Ik heb besloten om over te stappen... Het is echt de moeite waard!
Paul Zijlstra, Bolsward (3 februari 2015)

 

 

 

 

Waarom verzekeren bij Voryo?

  • Goede voorwaarden tegen scherpe premies
  • Geen eigen risico's
  • Samen schades voorkomen
  • Altijd garantie tegen onderverzekering

Mensen die een inbraak meegemaakt hebben merken dat dit veel met je gevoel van veiligheid doet. Ik adviseer en help klanten van Voryo graag met het beveiligen van hun woning.

Renze Prins eigenaar RKPBouw RKPBouw Franeker