Bij Voryo staat de klant écht centraal.

Yke Luinenburg

Bij Voryo staat de klant écht centraal. 
Je hoort zoiets wel vaker in reclameboodschappen van bedrijven, maar voor ons is het een kernpunt. Het zit in onze genen, in ons DNA en het vormt de basis van ons bestaan. 

Dat begint al bij de naam: Voryo. Die is gebaseerd op het Friese ‘foar jo’, dat ‘voor jou’ betekent. 
Wij zijn er voor onze klanten en niet andersom, zoals bij veel verzekeraars wél het geval is. Dat is ook de reden waarom ik met Voryo ben begonnen. Het werd tijd voor een nieuw soort dienstverlener in verzekeringsland.

Het kan beter 
In het verleden heb ik bij een verzekeraar gewerkt, bij een tussenpersoon en bij een bank. Vanuit verschillende kanten van de financiële dienstverlening heb ik dus gezien hoe die bedrijven werken en ik denk dat dat beter kan. De belangen van mijn klanten stonden bij mij altijd voorop, maar die botsten regelmatig  met de belangen van mijn werkgevers. Met Voryo kan ik eindelijk mijn ideale wereld creëren en écht voor mijn klanten opkomen.

Heldere informatie
We proberen niet jou iets aan te smeren dat je eigenlijk niet nodig hebt. Wél geven we heldere informatie over de verzekeringen waarvoor je bij ons terecht kunt. In gewoon, begrijpelijk Nederlands, zonder moeilijk vakjargon of ambtelijke taal. En die verzekeringen kun je heel gemakkelijk zelf afsluiten via onze website.

Samen verzekeren
Onze klanten vormen samen met ons een collectief. Een vereniging, zeg maar. Je betaalt bij ons geen provisie, maar een kleine, maandelijkse vergoeding per verzekering. Een soort van contributie dus. Zo kom je nooit voor onverwachte, onaangename, financiële verrassingen te staan. We geven ook veel nuttige tips over wat je allemaal kunt doen om schade te voorkomen. Als er minder schades worden geclaimd, kunnen we namelijk nóg betere voorwaarden en premies bieden. Samen verzekeren noemen we dat. 

Ons pakket
Op dit moment bieden we de verzekeringen die de meeste mensen het hardst nodig hebben, zoals een autoverzekering, een inboedelverzekering, een opstalverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering, een rechtsbijstandsverzekering en een (doorlopende) reisverzekering. Dat zijn gewoon, goede, betrouwbare verzekeringen met eerlijke, scherpe tarieven en zonder poespas of gedoe met ingewikkelde voorwaarden. 

Binnen afzienbare tijd wordt dit pakket uitgebreid met een aantal verzekeringen die nu nog in ontwikkeling zijn. 
Mobiliteitsverzekeringen bijvoorbeeld, voor andere vervoersmiddelen dan een auto. (Denk aan fietsen, snorfietsen, e-bikes, scootmobiels, brommers, scooters, motoren, oldtimers, campers, caravans, boten e.d.)

Yke Luinenburg
Trotse oprichter van Voryo

 

Waarom verzekeren bij Voryo?

  • Goede voorwaarden tegen scherpe premies
  • Geen eigen risico's
  • Samen schades voorkomen
  • Altijd garantie tegen onderverzekering

Mensen die een inbraak meegemaakt hebben merken dat dit veel met je gevoel van veiligheid doet. Ik adviseer en help klanten van Voryo graag met het beveiligen van hun woning.

Renze Prins eigenaar RKPBouw RKPBouw Franeker