Preventie auto

VOORKOMEN IS ALTIJD BETER DAN GENEZEN

Dat geldt zeker ook voor schade aan je auto. Natuurlijk gaat dat gezegde niet op als iemand anders tegen jouw auto aanrijdt. En je kunt ook niet voorkomen dat je buurjongetje met zijn fietsje een kras op je bumper maakt… Toch kun je het risico op een groot aantal schades flink verminderen door preventiemaatregelen te nemen. Wij willen je daarbij graag helpen door je een aantal tips te geven over hoe je dat kunt doen. 

Op die manier kun je jezelf je veel ellende besparen, maar dat niet alleen!  Als we samen minder schades claimen, kunnen we jou nóg betere voorwaarden en premies bieden. En dat is ook nooit weg, toch?

Gratis nieuwsbrief
We werken nauw samen met bedrijven die veel verstand hebben van preventie. 
Samen met die partners informeren wij je via onze nieuwsbrief over de vele mogelijkheden om schades te voorkomen en over de preventiemiddelen die je bij hen kunt kopen. Regelmatig hebben we ook leuke aanbiedingen op dat gebied. Wil je je (gratis) abonneren op die nieuwsbrief? Meld je aan.

Waarom verzekeren bij Voryo?

  • Goede voorwaarden tegen scherpe premies
  • Geen eigen risico's
  • Samen schades voorkomen
  • Altijd garantie tegen onderverzekering

Mensen die een inbraak meegemaakt hebben merken dat dit veel met je gevoel van veiligheid doet. Ik adviseer en help klanten van Voryo graag met het beveiligen van hun woning.

Renze Prins eigenaar RKPBouw RKPBouw Franeker