Verbeter je rijvaardigheid

De meeste mensen vinden van zichzelf dat ze goede automobilisten zijn. Maar toch zie je op de weg soms hele rare dingen gebeuren… Als je je auto volledig onder controle hebt, maak je minder kans op brokken. Ervaring speelt daarbij een grote rol. Cijfers wijzen uit dat bij ernstige verkeersongevallen vaak jongere, beginnende automobilisten betrokken zijn. (Die hebben nog weinig ervaring en missen vaak het nodige inzicht.)

Hoe verbeter je de rijvaardigheid?

  • Iedereen tussen 18 en 28 jaar, die in het bezit is van het rijbewijs B, kan meedoen met ‘Trials, The Ultimate Driving Test’ (een initiatief van het Verbond van Verzekeraars). Deze speciale training wordt op diverse data op verscheidene plekken in Nederland georganiseerd. De kosten zijn grotendeels gesubsidieerd en de eigen bijdrage is dan ook maar zestig euro. Meer informatie vind je hier. 
  • Natuurlijk zijn er ook andere rijvaardigheidstrainingen. Veilig rijden met een aanhangwagen of caravan en ‘Het Nieuwe Rijden’ bijvoorbeeld. Als je even de moeite neemt om op die termen te googlen, vind je mogelijkheden zat, ook in jouw regio.

Waarom verzekeren bij Voryo?

  • Goede voorwaarden tegen scherpe premies
  • Geen eigen risico's
  • Samen schades voorkomen
  • Altijd garantie tegen onderverzekering

Mensen die een inbraak meegemaakt hebben merken dat dit veel met je gevoel van veiligheid doet. Ik adviseer en help klanten van Voryo graag met het beveiligen van hun woning.

Renze Prins eigenaar RKPBouw RKPBouw Franeker