Rechtsbijstandverzekering voor de auto

Wanneer je al een volledige rechtsbijstandverzekering bij Voryo hebt dan is deze verzekering niet nodig. De dekking van deze verzekering krijg je ook bij de volledige rechtsbijstandverzekering.

Waarom een rechtsbijstandverzekering?
Het verhalen van schade op een tegenpartij kan soms juridisch getouwtrek opleveren. Het is dan handig dat je een beroep kan doen op de specialisten van verzekeraar. Ook de kosten van een eventuele rechtszaak krijg je vergoed.

Rondom het kopen, verkopen of onderhoud van een auto kunnen conflicten ontstaan. Dit soort vervelende kwesties vallen gewoon onder de dekking van je polis.

Is je auto WA of WA beperkt casco verzekerd?
Wanneer je je auto WA of WA beperkt casco verzekerd hebt kan dat een extra reden zijn om een aanvullende rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Als je auto WA casco verzekerd is zal de verzekeraar namens jou de schade op een tegenpartij verhalen wanneer je zelf niet aansprakelijk bent. Bij een WA of WA beperkt casco zul dit zelf moeten doen. Het is dan fijn dat je een beroep op je verzekeraar kan doen.

Waarom verzekeren bij Voryo?

  • Goede voorwaarden tegen scherpe premies
  • Geen eigen risico's
  • Samen schades voorkomen
  • Altijd garantie tegen onderverzekering

Mensen die een inbraak meegemaakt hebben merken dat dit veel met je gevoel van veiligheid doet. Ik adviseer en help klanten van Voryo graag met het beveiligen van hun woning.

Renze Prins eigenaar RKPBouw RKPBouw Franeker