Rechtsbijstandverzekering

 

Is een rechtsbijstandverzekering een overbodige luxe, of toch niet? Kijk voor meer informatie op https://www.voryo.nl/verzekeringen/rechtsbijstandverzekering/

Posted by Voryo samen fairzekeren on vrijdag 9 oktober 2015

Rechtsbijstandverzekering

Een verschil van mening over de schuldvraag na een auto-ongeluk, een ruzie met je buurman over de woonerfscheiding, een conflict met je werkgever of met een touroperator over een mislukte vakantie… 

Als je het zelf niet kunt oplossen, kan het uitlopen op een vervelende, juridische strijd en zelfs op een rechtszaak. Advocaten zijn niet goedkoop en om te voorkomen dat je in zo’n geval voor hoge kosten komt te staan, kun je maar beter een goede, betrouwbare rechtsbijstandverzekering hebben. Die van Voryo dus.

De voordelen 

  • Wij hanteren de polisvoorwaarden van DAS Rechtsbijstand. Door de Consumentenbond in 2012, 2013 en 2014 beloond met het "beste uit de test" predicaat!
  • Vrije advocaatkeuze. Dat is gewoon je goed recht.
  • Schadeafwikkeling door een van de grootste financieel juridische dienstverleners van Nederland.

En méér!

Naast wat we hierboven al hebben opgesomd, hebben we je nog veel meer te bieden. 

Hier vind je alle informatie over onze rechtsbijstandverzekering.

Bereken hier je premie

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een polis af te sluiten. Wilt u meer informatie? Bel dan gerust op 085 - 760 42 00.

Waarom verzekeren bij Voryo?

  • Goede voorwaarden tegen scherpe premies
  • Geen eigen risico's
  • Samen schades voorkomen
  • Altijd garantie tegen onderverzekering

Mensen die een inbraak meegemaakt hebben merken dat dit veel met je gevoel van veiligheid doet. Ik adviseer en help klanten van Voryo graag met het beveiligen van hun woning.

Renze Prins eigenaar RKPBouw RKPBouw Franeker